Social

#vremea in tara #vremea bucuresti #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vremea se schimba radical! Ploi, vijelii, grindina si descarcari electrice pana la finalul saptamanii

Vremea schimba foaia in Romania! Saptamana aceasta este marcata de ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelii si, in unele zone, grindina. Iata cum va fi vremea in Romania, pana vineri.

Luni, 18 mai

In tara, cerul va fi mai mult innorat, iar in in nordul si nord-estul tarii acesta va fi variabil. In regiunile sud-vestice si sudice, se vor semnala ploi de scurta durata. In timpul noptii insa probabilitatea pentru manifestari asociate instabilitatii atmosferice, respectiv averse insotite de descarcari electrice, grindina si vijelii, va fi in crestere. In restul teritoriului, izolat, vor fi posibile ploi slabe, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult innorat. In cursul zilei, trecator vor fi posibile ploi de scurta durata. In timpul noptii sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperatura maxima nu va depasi 24 de grade Celsius.

Marti, 19 mai

Marti vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari. Trecator ploile vor avea caracter torential si izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ce pot lua aspect de vijelie. Izolat vor fi conditii de ceata. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade Celsius, iar cele maxime intre 18 si 27 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va prezenta innorari temporar accentuate si sunt asteptate averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar maximele nu vor depasi 24 de grade Celsius.

Miercuri, 20 mai

Miercuri, gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat. Sunt asteptate innorari temporar accentuate in cea mai mare parte a tarii, insoite de ploi cu caracter de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului  cu aspect de vijelie. Pe alocuri sunt asteptate caderi de grindina. Valorile termice vor fi mai scazute decat in intervalul anterior cu precadere in sud si est. Minimele se vor incadra intre 3 si 14 grade Celsius, in timp de maximele se vor situa intre 17 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse de ploaie cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior. Minimele vor fi cuprinse intre 12 si 13 grade Celsius, in timp de maximele nu vor depasi 20 de grade Celsius.

Joi, 21 mai

Joi vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult noros si, in unele zone se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Tempraturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 14 grade Celsius, iar cele maxime intre 17 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci usor spre deosebire de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult innorat si sunt asteptate averse de ploaie insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Tempraturile minime nu vor depasi 10 grade, in timp ce maximele vor urca pana la 17 grade Celsius.

Vineri, 22 mai

Vineri cerul va fi mai mult senin, cu unele conditii de innorare pe alocuri. Sansele de ploaie sunt minime, vremea fiind in general stabila. Tempraturile minime vor scadea usor in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade Celsius, iar cele maxime intre 17 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si nu sunt asteptate precipitatii.  Cu toate acesteam temperaturile minime vor scadea usor fata de ziua precedenta. Acestea nu vor depasi 8 grade Celsius, in timp ce maximele vor urca pana la 20 de grade Celsius.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea