Social

#sfaturi pariuri sportive #pariuri sportive

5 metode prin care poti fructifica pariul zilei

Esti priceput la ponturi? Iti iese des pariul zilei? De la asta si pana la fructificarea talentului tau mai este doar un pas. Iti vom prezenta 5 metode diferite prin care poti incerca sa faci cariera in acest domeniu.

Testeaza-ti potentialul folosind metoda profesionistilor

In cazul in care situatia iti permite sa investesti suficient in acest domeniu pentru a-ti putea satisface nevoile, ai putea sa te gandesti sa profiti in cel mai simplu mod de abilitatile tale, jucand la pariuri.

Pentru a-ti testa eficienta este suficient sa pui in practica aceasta strategie simpla. Si nu te gandi ca aceasta abordare este una adresata exclusiv incepatorilor. Dimpotriva, majoritatea pariorilor profesionisti aplica acest sistem:

1. Vei plasa numai pariuri individuale. Cotele pot fi mici sau mari, nu conteaza. Indicat este insa sa ai o medie de cel putin 1.50, daca nu chiar peste 2.00.

2. Joaca o suma fixa de cel mult 2% din banca lunara atunci cand plasezi pariul zilei. Asta depinde de cota medie pe care o joci: Daca joci pe cote mari, mai riscante, alege un procent cuprins intre 0.5% si 1%, iar daca joci pe cote mici, de 1.50, poti utiliza 2% din banca.

3. Stabileste un numar maxim de pariuri pe care sa-l joci pe zi, pentru a nu te lasa luat de val si a nu incerca sa joci vreodata la recuperare. Numarul pariurilor zilei trebuie sa fie direct proportional cu timpul pe care il ai pentru a analiza fiecare eveniment in parte. Calculeaza minim 30 de minute de analiza pentru fiecare pariu.

Dat fiind faptul ca acesta este un test, poti folosi un caiet, o aplicatie sau o foaie de calcul virtuala pentru a-ti tine evidenta. Daca vrei totusi sa ai parte de o experienta cat mai verosimila, joaca un sfert din suma pe care esti pregatit sa o pui la bataie.

Gandeste limpede. Daca vei reusi sa iesi pe plus dupa ce ai atins un esantion de 1.000 de pariuri, ar putea avea sens sa incerci sa investesti suma pe care ti-ai propus-o. Altfel, ajusteaza-ti sistemul pana cand vei ajunge sa fii pe plus. Iar daca acest lucru nu se intampla, poate ca vei avea mai multa satisfactie daca pui in aplicare una dintre urmatoarele metode de mai jos.

Deschide-ti un site de predictii

Exista cazuri de tipsteri care sunt invinsi de tensiunea care ii apasa pe umeri atunci cand pariaza cu bani proprii. Fie ca este vorba despre faptul ca mizele pe care ar trebui sa le joace pentru a genera castiguri care sa le satisfaca nevoile nu-i lasa sa se simta confortabil in momentul luarii deciziilor sau de alti factori, precum presiunea sociala, anumiti tipsteri pur si simplu sunt mai eficienti atunci cand ofera predictii, fara sa le parieze.

La fel ca si in metoda anterioara, totul trebuie sa inceapa cu un test. Acesta poate fi facut in privat sau pe un site. Asa ca ai varianta de a alege sa-ti faci o simulare pe o foaie sau intr-un document sau sa-ti deschizi un site folosind WordPress sau orice alta platforma de tip CMS. Daca vei avea rezultate bune si vei face analize captivante, timpul iti va spune ce sa faci. Ai vazut cat succes au sectiunile in genul biletul zilei pariuri, nu?

De acolo, ai cel putin doua variante: Una ar fi sa-ti iei licenta de clasa a II-a la ONJN pentru a putea vinde ponturi, fie poti monetiza prin publicitate, cum ar fi Google AdSense, Taboola, Bidvertiser si asa mai departe.

Devino tipster pentru un site de pariuri

Ai observat ca numarul site-urilor de pariuri a crescut in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza in special cresterii interesului fata de aceasta industrie. Lumea cere analize, predictii si ponturi, iar publisherii se conformeaza si le servesc. De aceea, inclusiv site-urile de sport au introdus sectiuni dedicate pariurilor sportive: pontul zilei, pariul zilei, biletul zilei etc.

Pe langa asta, exista si destul case de pariuri care isi recruteaza specialisti pentru a oferi predictii. Este adevarat ca, in majoritatea cazurilor sunt alesi fosti sportivi, insa exista si destule exceptii. Daca ai rezultate si un pic de talent, nu ar fi exclus sa-ti poti gasi o astfel de colaborare.

Apuca-te de trading

Atata vreme cat reusesti sa anticipezi rezultatele partidelor, nu ar trebui sa-ti fie greu sa anticipezi felul in care vor paria oamenii, deci implicit, directia in care se vor misca cotele. Ei bine, cei care speculeaza aceste fluctuatii sunt traderii.

Aceasta metoda se aplica pe platformele de betting exchange, care nu sunt altceva decat burse de pariuri. Acolo, poti plasa pariuri Pro si Contra, poti cere si cumpara cote de la alti pariori din lume. Casa are numai rol de arbitru si opreste un mic comision din fiecare castig.

In linii mari, trading-ul in pariuri sportive presupune plasarea a doua sau mai multe pariuri succesive, care au ca scop atingerea unui profit, indiferent de deznodamantul partidei. Primul pariu se poate plasa inainte de meci sau live, la fel ca si al doilea. Totul se bazeaza insa pe anticiparea corecta a directiei in care se vor misca cotele. Exista nenumarate strategii in acest sens, pe diverse sporturi.

Scrie o carte

Poate ca ai un stil cu totul aparte de a juca pariul zilei. Poate ca ai testat zeci sau sute de sisteme si ai ajuns sa concepi anumite strategii inedite, pe care lumea nu le cunoaste. O idee pentru a-ti fructifica descoperirile este sa scrii o carte.

Nu trebuie sa te descurajezi daca nu esti cel mai talentat om de pe planeta atunci cand vine vorba de redactare. Poti face un brut, cu care sa mergi la un editor, pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate. Apoi, publicarea poate sa fie in spatiul virtual, sub forma de eBook sau clasic, in tipar. Nu uita, valoarea in sine a continutului este importanta si nu partea artistica. De aceea, daca chiar simti ca ai de impartasit ceva de pret, ia in calcul si aceasta varianta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea