Social

#schimbari majore #carnet de conducere #romania

Schimbari majore pentru obtinerea carnetului de conducere in Romania. Nu se va mai da examenul ca inainte

Se pregatesc noi schimbari in ceea ce priveste obtinerea carnetului de conducere in Romania. Procesul pentru a putea obtine acest document ar urma sa fie unul mai complex, daca un nou proiect de lege va fi adoptat.

 

Romania se afla in topul clasamentului in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere si victime produse in urma condusului inconstient. De asemenea, tara noastra are cea mai mare mortalitate pe drumurile publice, aproximativ 85 de decese la un milion de oameni. Pentru a diminua numarul accidentelor, senatorul Cosmin Poteras a initiat un proiect de lege, prin care sunt propuse modificari in ceea ce priveste obtinerea carnetului de conducere.

Astfel, in procesul premergator obtinerii permisului de conducere vor fi introduse cursuri de conducere defensiva si de prim-ajutor. Aceste modificari nu vor afecta insa doar o persoana care da pentru prima oara de carnet, ci si un individ care are permisul suspendat si isi doreste recuperarea lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea