Social

#lockdown # vaccinare obligatorie

Tara care introduce lockdownul pentru persoanele nevaccinate si pregateste obligativitatea imunizarii

Restrictii dure pentru persoanele nevaccinate! Germani a anuntat ca va introduce lockdownul pentru persoanele nevaccinate, iar autoritatile se pregatesc pentru vaccinarea obligatorie impotriva Covid in urmatoarele luni.

 

Astfel, autoritatile germane au anuntat joi ca persoanele nevaccinate nu vor mai avea acces la toate activitatile comerciale, cu exceptia celor esentiale, precum cumparaturile in supermarketuri si in farmacii, a fost vestea data de cancelarul demisionar Angela Merkel si succesorul sau, Olaf Scholz, in urma unor discutii de criza cu liderii regionali, potrivit CNN.

De asemenea, cei doi oficiali au propus ca vaccinarea impotriva covid sa devina obligatorie, astfel daca va trece de parlament, legea ar putea intra in vigoare cel mai devreme in luna februarie.

Aceasta decizie vine dupa ce o instanta germana de top a confirmat masurile impuse de guvern pentru a combate numarul record de infectii cu SARS-CoV-2. Curtea Constitutionala Federala a constatat ca starea de asediu si inchiderea scolilor sunt in conformitate cu constitutia tarii.

Germania s-a confruntat cu o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, raportand miercuri peste 67.000 de cazuri noi in 24 de ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea