Social

#certificat verde covid #posta romana #posta

Posta Romana, anunt important despre accesul in sedii dupa introducerea certificatului verde

Reprezentantii Postei Romane au venit cu noi clarificari si reguli in ceea ce priveste accesul in sediile institutiei dupa introducerea certificatului verde si a noilor restrictii. Astfel, conform celui mai recent comunicat, accesul in Posta Romana nu se va face in baza certificatului, insa se vor respecta cu strictete normele sanitare in vigoare.

”Compania Nationala Posta Romana asigura clientilor sai acces total la serviciul universal in toate subunitatile postale, in conditii de siguranta, in contextul suplimentarii masurilor de limitare a raspandirii infectarii cu SARS-Cov-2.

Toti clientii Postei Romane, care au probleme de rezolvat la oficiile postale, pot intra in incinta subunitatilor noastre fara a prezenta certificatul verde. Pensionarii si parintii pot sa ridice pensiile si alocatiile asa cum au facut-o si pana acum!

Asadar, la intrarea in oficii, nu solicitam prezentarea Certificatului verde, prin care sa faceti dovada vaccinarii, testarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2, dar, pentru siguranta noastra, a tuturor, va rugam:

  • Sa purtati in mod corect masca de protectie, care trebuie sa acopere gura si nasul;
  • Sa va dezinfectati mainile, atat la intrare, cat si la iesire, folosind dezinfectantul pus la dispozitia dumneavoastra in incinta subunitatii postale;
  • Sa respectati regula de o persoana in incinta oficiului;
  • Sa respectati distantarea sociala, de cel putin 2 m intre persoane, atunci cand asteptati la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea