Social

# teste coronavirus romania #ati coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 835 de cazuri noi si 105 decese. Care este situatia in tara

Autoritatile au anuntat un nou bilant al infectiilor cu noul coronavirus. Spre deosebire de ziua precedenta a scazut numarul de noi infectari, insa a crescut numarul deceselor. Iata care este situatia in tara, in acest moment! 

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 835 de cazuri noi de coronavirus, din 34.616 de teste efectuate (22.705 de teste RT-PCR si 11.911 de teste rapide antigenice). Din pacate, 105 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala.

Pana astazi, 14 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.070.605 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 1.022.029 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 835  de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 29.413 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 5.276 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 809 de pacienti in stare grava. 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea