Social

# produse septona #septona #servetele umede

Ai grija de tine si familia ta cu produsele Septona!

Felul in care alegem produsele personale de ingrijire este de cele mai multe ori modul in care ne aratam grija pe care o purtam celor dragi, dar si respectul fata de noi insine si mediul inconjurator. Dupa aceleasi principii se ghideaza si compania greceasca Septona.

Grija pentru mediu depinde de fiecare dintre noi, iar Septona  investeste constant in solutii menite sa reduca impactul asupra mediului inconjurator si sa produca cat mai multe produse eco-FRIENDLY.

Cand vorbim de produse personale de ingrijire vorbim in primul rand de incredere, produsele Septona avand particularitatea de a se integra rapid si de a deveni o constanta in viata de zi cu zi a consumatorilor. De aceea, Septona a implementat un sistem complex de monitorizare si certificare a calitatii, o calatorie de cercetare si imbunatatire sustinuta.

Produsele Septona sunt pentru intreaga familie, cu un portofoliu bogat si perfect adaptat celor mai exigente si mai diversificate nevoi.

Servetelele antibacteriene - prima bariera impotriva infectiilor

Acasa, la birou, in excursii, la scoala sau cumparaturi, servetelele antibacteriene Septona iti ofera protectia si prospetimea de care ai nevoie. Contin 20% Alcool ethilic si agent dezinfectant digluconat de clorhexidina cu ajutorul carora elimina 99.9% dintre bacterii si 99.9% din virusuri, inclusiv H1N1, H3N2 sau Escheria Coli. Eficacitatea lor antibacteriana si virucida este testata si dovedita conform celor mai inalte standarde europene. Nu contin parabeni si alergeni.

Sortimente:

  • Servetele antibacteriene cu aroma de mar verde (15 bucati per pachet si 60 de bucati per pachet),
  • Servetele antibacteriene cu aroma de flori de portocal (15 bucati per pachet)
  • Servetele antibacteriene pentru copii in deplasare (15 bucati per pachet).

Servetelele pentru pielea delicata a bebelusilor

Servetelele Septona pentru bebelusi sunt catifelate si sunt ideale pentru ingrijirea zilnica a pielii delicate a copilului, chiar din prima zi de viata. Formula lor pura cu PH natural de 5.5. curata cu blandete pielea bebelusului, oferind in acelasi timp o senzatie placuta de prospetime. Sunt testate dermatologic, hipoalergenice, fara parabeni, alergeni, alcool, propilen glicol si izotiazolinone.

Sortimente:

  • Servetele umede de bebelusi cu aloe vera (80 de bucati per pachet si travel pack de 20 bucati)
  • Servetele umede de bebelusi cu musetel (64 bucati per pachet)
  • Servetele umede de bebelusi piele sensibila  (64 bucati per pachet si travel pack de 20 bucati)
  • Servetele umede premium de bebelusi 99% apa pura (64 bucati per pachet).

Betisoare biodegradabile, pentru o planeta mai verde in viitor

Septona a creat betisoarele 100% bidegradabile, facute din tije de hartie, cu bumbac pur 100%, absorbant in mod natural, cu textura fina si delicata. Sunt disponibile atat pentru adulti, cat si in varianta cu opritor pentru urechile mici si sensibile ale copiilor.

Dischete demachiante

O gama completa pentru a-ti descoperi frumusetea naturala: contin 100% bumbac pur, sunt hipoalergenice si testate dermatologic, nu lasa scame si sunt compatibile cu tenul normal si sensibil.

Produsele Septona pot fi achizitionate din hyper-marketuri, super-marketuri, Bebetei si online de pe:

www.emag.ro, www.comenzi.bebetei.ro, www.cora.ro, www.auchan.ro, www.carrefour.ro, www.market365.ro, www.alimentaraonline.com, www.doraly.ro . Pentru a fi la curent cu noutatile, nu uita sa ne urmaresti pe Facebook (https://www.facebook.com/SeptonaRomania/) si Instagram (https://www.instagram.com/septona_romania/?hl=cs).

Surse foto: septona.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea