Social

# coronavirus toamna # crestere cazuri coronavirus # cazuri coronavirus #coronavirus

AVERTISMENT: "Toamna noastra va fi ca in abatoarele germane"

Un medic virusolog trage un semnal de alarma, spunand ca venirea toamnei, moment in care temepraturile scad, va aduce dupa sine si o crestere masiva a numarului de cazuri noi de coronavirus. Mai mult, acesta compara toamna, cu ceea ce se intampla acum in abatoarele germane.

 

Andrea Crisanti, directorul Departamentului de Microbiologie si Virusologie de la Universitatea din Padova, nordul Italiei, nu lasa loc pentru optimism:

"Va trebui sa atacam fiecare focar inca din faza initiala, infectiile importate din tarile in care epidemia este scapata de sub control sunt foarte periculoase.", a declarat Crisanti, citat de HotNews.ro.

Potrivit expertului, nu ne putem astepta ca noul coronavirus sa dispara asa cum a facut-o SARS, intr-o vara, pentru ca exista milioane de oameni infectati pe toate cele cinci continente".

"Toamna noastra va fi cum este acum in abatoarele germane, unde virusul aduce daune serioase. Sa ne foloseasca drept lectie, deoarece asta se poate intampla si la noi la toamna si la iarna", a avertizat virusologul italian.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.