Social

#Nelu Tataru # cazuri coronavirus # coronavirus romania #coronavirus

Nelu Tataru explica de ce au crescut atat de mult cazurile noi de coronavirus

 

 

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat de ce exista aceasta crestere alarmanta a numarului de cazuri noi de coronavirus din Romania. De asemenea, acesta a facut un apel catre romani sa respecte regulile de igiena si distantare pentru a preveni infectarea.

 

 

“Astazi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri de coronavirus decat de obicei, dar sper ca zilele urmatoare sa ne putem reveni.

Fac un apel la populatie sa mentina regulile de igiena, regulile de precautie si distantare fizica. (...) Avem multe masuri de relaxare. Dupa cum ati putut vedea de doua zile avem si asimptomaticii acasa dupa zece zile sau cei cu simptome usoare. Dupa cum ati putut vedea, nerespectarea regulilor in mare masura, precum si acea bagatelizare a tot ce a fost, precum si instigarea la nerespectarea si nerecunoasterea unei pandemii, precum si a masurilor de precautie", a declarat Nelu Tataru.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.