Social

#dormitor #stilago.ro #baie # lenjerii

Lenjerii de pat si prosoape de calitate de la Stilago

Stilago te ajuta sa dai o nota eleganta dormitorului si baii tale cu lenjeriile si produsele textile Mirabello. Colectia Mirabello iti ofera produse de calitate cu reduceri de 60%, pentru a te bucura pe deplin de cele mai intime spatii ale locuintei tale.
 

Ce produse gasesti in colectia Mirabello
 

Opteaza pentru produsele din categoria Biancheria letto si opteaza pentru o noua . Gasesti aici multe modele pentru lenjerii complete de pat, cuverturi si pilote. Pentru un dormitor cald si feminin, alege lenjeria de pat alb cu rosu. Produsul este disponibil atat pentru paturile de o persoana, cat si pentru cele duble. Lenjeria costa 199 lei in loc de 444 lei, avand o reducere de 55%.



O de pat este un accesoriu necesar pentru orice dormitor. Alege o cuvertura in culori odihnitoare, moale si confortabila pentru patul tau. Cuverturile sunt antialergice si realizate 100% din bumbac. Un astfel de produs italienesc il gasesti la 331 lei in loc de 683 lei, avand o reducere de 54%.

Incearca prosoapele si halatele de baie din categoria Spugne. Pielea trebuie ingrijita cu produse de calitate, iar aceste tesaturi iti ofera confortul si siguranta de care ai nevoie. Poti opta pentru un halat de baie cu efect de casmir. Gasesti acest produs la pretul de 237 lei in loc de 454 lei, beneficiind astfel de o reducere de 48%.



Prosoapele sunt realizate din cel mai bun material absorbant, avand o densitate de 300 gr pe metrul patrat si o rata de absorbtie de 250 de ori mai mare decat media. Un prosop mare costa 95 lei in loc de 202 lei.

Din categoria Tavola, iti poti alege servetele de bucatarie preferate. Pentru o cina romantica , alege un si 12 servetele din bumbac 100% in alb-rosu. Produsul este disponibil la pretul de 213 lei in loc de 454 lei.



Grabeste-te! Fa un cadou unor prieteni dragi de Craciun si rasfata-te cu un nou halat de baie. Promotia pentru colectia Mirabello este disponibila pentru trei zile.
 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea