Social

#carti #gaudeamus #editura # targul de carte gaudeamus

Gaudeamus 2011, la final

Organizatorii Targului International Gaudeamus au tras linie, duminica, si au anuntat rezultatele si premiile editiei din acest an.

Astfel, trofeul targului a revenit , in ordine, editurilor Humanitas , RAO si Nemira. Cel mai mare succes al targului a fost , iar cea mai ravnita carte a fost "Raspuns criticilor mei si neprietenilor lui Negru Voda", volumul sau publicat la editura Humanitas.

In plus, premiul de excelenta a fost acordat unei romanesti implicate in de promovare a literaturii romananesti la nivel international - Editura Vinea. Au mai fost acordate trofeele presei si o serie de distinctii speciale pentru edituri mici ori catedre ale universitatilor.

Si nu in ultimul rand, a fost decernat premiul "Miss Lectura", care a revenit studentei Gabriela Contu de la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, specialitatea Comunicare si Relatii Publice .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea