Showbiz

Cele mai bune seriale nominalizate la premiile Emmy

Organizatorii prestigioaselor premii Emmy, care rasplatesc cele mai bune productii din lumea televiziunii au facut publice listele serialelor care ar putea fi nominalizate la ceremonia de anul acesta.

Listele cuprind 20 de productii, impartite in 10 drame si 10 comedii. Serialele care vor concura anul acesta la categoria comedie sunt: curb your enthusiasm, Entourage , Family Guy , Flight of the Conchords, The Office, Pushing Daisies, 30 Rock, Two and a Half Men, Ugly Betty si Weeds.

Cele 10 seriale cu subiect dramatic care se vor bate un Emmy sunt: Boston Legal, Damages, Dexter, Friday Night Lights, Grey’s Anatomy, House, Lost, Mad Men, The Tudors si The Wire.

Nominalizarile la premiile Emmy vor fi anuntate pe 17 iulie, iar pe 21 septembrie va avea loc ceremonia de decernare a celebrelor trofee. Premiile Emmy sunt dedicate celor mai bune programe TV difuzate in prime time si sunt organizate de Academy of Television Arts & Sciences in colaborare cu National Academy of Television Arts & Sciences si International Academy of Television Arts & Sciences.

Trailer Weeds


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea