Showbiz

Wall-E a invins-o pe Angelina Jolie

Filmul de animatie de la Pixar a iesit invingator in lupta pentru primul loc in box-office-ul american, intrecand la incasari super-productia Wanted cu Angelina Jolie.

Wall-E a incasat in primele trei zile de rulare in cinematografele americane peste 60 de milioane de dolari si si-a asigurat pozitia de lider in topul incasarilor de peste ocean. Actiunea filmului are loc in anul 2700 cand Pamantul, acoperit de gunoaie , a fost parasit de oameni, care au lasat in urma lor o armata de roboti sa curete planeta. In urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E . El se indragosteste de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza operatiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, sa-si gaseasca un camin in Univers.

Wanted, filmul de actiune in care joaca James McAvoy si Angelina Jolie, despre un tanar contabil care se trezeste peste noapte asasin intr-o veche organizatie de gen, a incasat putin peste 50 de milioane de dolari in primul weekend de rulare pe continentul nord-american, si ocupa pozitia a doua in box-office.

Pe locul al treilea a coborat comedia Get Smart cu Anne Hathaway si Steve Carrell, care saptamana trecuta detinea suprematia in topul incasarilor din SUA. Locul al patrulea in box-office a fost ocupat de un alt film de animatie , Kung Fu Panda, cu incasari de aproape 12 milioane de dolari in weekend-ul 27-29 iunie.

Trailer Wall-E




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea