Showbiz

Hiturile ABBA cantate de staruri hollywoodiene in musical-ul "Mamma Mia!"

Meryl Streep joaca in rolul principal din filmul , adaptarea cinematografica a muzicalului de succes ce a fost vizionat de mai mult de 30 de milioane de spectatori, in 170 de orase si opt limbi in intreaga lume.

Aducand in atentia tuturor versurile si piesele fara varsta ale grupului ABBA , vara lui 2008 este anotimpul pentru , ! promite sa fie o sarbatoare a mamelor, fiicelor si a vechilor prieteni.

fiicei sale, Donna le-a invitat pe Rosie (Julie Walters) prietena ei de o viata si pe Tanya (Christine Baranski), colega sa de trupa din Donna and the Dynamos, iar Sophie a invitat trei oaspeti secreti din partea sa.

In cautarea identitatii tatalui sau, care sa a o conduca la altar, Sophie descopera in paradisul mediteranean, pe care mama sa il vizitase acum 20 de ani, trei barbati din trecutul acesteia. In 24 de ore magice si haotice, o noua dragoste va inflori si o veche iubire va renaste.

Mixat si produs de geniile ABBA Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus, coloana sonora Mamma Mia! nu va dezamagi, fie ca este vorba de Meryl Streep si Julie Waters care isi pun amprenta pe Dancing Queen, fie ca Pierce Brosnan si Meryl interpreteaza SOS, fie ca toate personajele danseaza pe Voulez-Vous, Mamma Mia! le are pe toate!

Trailer Mamma Mia!


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea