Cariera

#manageri #training #strategii de marketing #cursuri #intuitie #regizori #strategii

Traininguri pentru manageri inspirate din lumea artei

Firmele de training vin cu noi propuneri pentru instruirea si dezvoltarea profesionala a managerilor, inspirate din lumea artei, a filmului sau a teatrului.

Pentru a lua cele mai bune decizii, managerii trebuie sa isi foloseasca si intuitia, nu doar ratiunea si teoria invatata pe de rost pe parcursul orelor de management.

Pentru a veni in ajutorul acestora, tot mai multe firme de training renunta la metodele clasice din mediul corporatist si introduc noi strategii creative, inspirate din lumea artei, pentru dezvoltarea manageriala.

Aceste cursuri, predate chiar de regizori, au ca scop generarea de expertiza in leadershipul intuitiv prin invatarea experentiala, care ii ajuta pe manageri sa isi depaseasca limitele de confort si sa identifice noi solutii.

"In cadrul atelierului, exercitiile vizeaza in mod direct sensibilizarea fata de principalele necunoscute din procesele de comunicare, elasticizarea comportamentala in relatii si fata de sine in diverse situatii (conflict, presiuni, termene-limita, crize, sabotaj)", a explicat Dan Vasile, regizor si trainer.

Sursa foto: www.theprojectbox.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea