Cariera

#job #cariera #loc de munca #sfaturi # job nou

3 sfaturi pentru a face o impresie buna in prima zi de munca

Prima zi de munca la un nou job poate fi un adevarat esec daca atitudinea pe care o adopti este una negativa si esti acaparat de emotii. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa treci cu bine si sa faci o impresie buna in prima zi de munca la noul tau job:


1. Pastreaza contactul vizual

Incearca sa pastrezi contactul vizual atunci cand porti o discutie cu noii tai colegi, pentru a le arata ca esti interesat de ceea ce spun. De asemenea, ai grija si la limbajul nonverbal, pozitia corpului poate transmite cu usurinta sentimentele pe care le ai sau daca nu acorzi interes conversatiei.


2. Fii zambitor

Chiar daca nu exista neaparat un motiv, este bine sa ii zambesti interlocutorului tau. Zambetul va avea un efect pozitiv pentru ambele parti si te va ajuta si sa te relaxezi.


3. Ai grija ce povestesti

Poarta discutii cat mai generale cu noii tai colegi. Nu le impartasi din prima zi de munca detalii sau secrete din viata ta personala.

Sursa foto: awannabeemployee.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea