Cariera

#job #cariera #loc de munca #reguli loc de munca

4 ponturi care te ajuta sa te intelegi mai bine cu seful tau

Pentru a te intelege mai bine cu seful tau trebuie sa respecti cateva reguli de bun-simt. Nu este nevoie sa te lingusesti sau sa fii umil in fata acestuia pentru a putea avea o relatie decenta cu el. Iata cateva ponturi pe care, daca le respecti, te vei intelege foarte bine cu seful tau, iar munca ta va fi apreciata:

1. Adopta o atitudine pozitiva:

Un angajat care se plange mereu ca are prea mult de munca nu este niciodata privit cu ochi bun de seful sau. Incearca sa fii optimist, oricat de dificile ar fi sarcinile pe care le ai de indeplinit.

2. Cere-i sefului tau un feedback

Pentru a afla care sunt nemultumirile sefului tau in privinta muncii pe care o faci, cere-i un feedback. Va fi incantat sa vada ca ai avut chiar tu aceasta initiativa si astfel ii vei da si impresia ca iti pasa si esti deschis la schimbari.

3. Nu face promisiuni irealizabile

Nu te avanta sa preiei sarcini pe care nu le poti realiza. Iti cunosti limitele si competentele, asa ca nu promite lucruri pe care stii ca nu le poti face, doar ca sa impresionezi.

4. Ofera-i solutii

Sefii se asteapta ca din partea ta sa vina si solutiile la anumite probleme. Nu astepta ca el sa rezolve tot timpul probleme care se ivesc. Inainte de a merge la el, gandeste-te si la o eventuala rezolvare a problemei.

Sursa foto> Cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea