Stiinta & Tehnologie

#aplicatie YouTube Go #YouTube fara internet #YouTube Go #youtube #google

YouTube va functiona fara conexiune la internet! Anuntul facut de Google

Nu ai conexiune la internet dar vrei sa urmaresti filmulete pe YouTube? In curand va fi posibil, anunta Google. Acestia au creat o aplicatie intitulata YouTube Go, menita sa mai accesibil continutul celebrului serviciu de video sharing, chiar si pentru persoanele care nu au acces la internet.

Aplicatia a fost creata pentru a putea fi folosita in special de persoanele care se afla in zone unde accesul la internet este limitat, insa va putea fi folosita de oricine. YouTube Go permite descarcarea clipurilor video pentru vizionare offline, utilizatorii putand alege intre economisirea conexiunii la internet si a memoriei interne a dispozitivului, respectiv obtinerea unui nivel superior de calitate prin selectarea unei rezolutii mai inalte, potrivit go4it.ro.

Mai mult decat atat, YouTube Go permite vizionarea clipurilor preferate si impreuna cu prietenii, folosind reteaua WiFi pentru a transmite clipul salvat altor dispozitive din apropiere.

Aplicatia a fost creata in special pentru publicul din India. Momentan YouTube Go este disponibila doar in faza de testare in India insa dupa aceasta faza va fi disponibila si in afara acestei tari, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: andalusiamedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea