Stiinta & Tehnologie

# tehnovest.ro #hidaraulice #cilindrii pneumatici #piese automatizari #accesorii de automatizari #bride

Piese si accesorii de automatizari de calitate superioara doar pe tehnovest.ro

Orice aplicatie are nevoie de piesele corespunzatoare pentru a functiona in mod corespunzator. Se intampla uneri ca din cauza unor elemente precum furtunul, rulmentii, cilindrii pneumatici, bridele sau alte piese hidraulice, intreaga aplicatie sa nu ofere randmentul dorit. Locul in care cei care se confrunta cu astfel de probleme vor gasi solutiile ideale este pagina web tehnovest.ro.

Ce tip de produse se gasesc pe tehnovest.ro si ce avantaje ofera acestea?

Aceasta firma de automatizari se remarca printre celelalte care activeaza pe piata prin faptul ca ofera garantia furnizarii unor articole ce prezinta o calitate superioara, disponibile la cele mai bune preturi. Aceste este si motivul pentru care tot mai multi sunt cei care opteaza pentru serviciile acesteia.

Cu ce se ocupa acestia? Principala activitate a acestora este distribuirea de piese si accesorii ce pot fi intrebuintate cu succes in completarea diverselor tipuri de aparate si sisteme: piese hidraulice si pneumatice, rulmenti, sisteme de marcat, retele de aer, precum si piese pentru sudura si controlul fluidelor.

Constienti de cat de dificil poate fi pentru cineva sa gasesca un distribuitor de incredere, care sa ofere cele mai variate game de astfel de piese, reprezentantii Tehnovest Automatizari au facut tot posibilul si au reusit sa isi promoveze articolele si in mediul online pe www.tehnovest.ro.

Beneficiile de care se bucura cei care plaseaza comenzi online sunt multiple. Astfel ca acestia pot rezolva o treaba importanta, intr-un timp scurt si intr-un mod foarte eficient. In aceasta maniera, drumul catre un magazin fizic de automatizari nu mai este necesar.

Motivul pentru care se pot achizitiona produse direct din magazinul online este faptul ca reprezinta o maniera mult mai avantajoasa si se evita pierderea unui timp pretios, ce poate fi folosit pentru indeplinirea altei sarcini.

Pe tehnovest.ro sunt disponibile game largi de piese, care includ chiar si acele piese rare, greu de gasit pe piata. Acestea au o calitate incontestabila si se pot achizitiona la cele mai accesibile preturi.

Dintre cele mai cautate categorii de piese automatizari se regasesc urmatoarele:

  • Derulatorul de cablu electric – este unul dintre cele mai des comandate accesorii. Acesta prezinta calitati exceptionale si imbunateste considerabil de mult munca. Este un element practic si se poate folosi cu usurinta. Carcasa acestui derulator este confectionata dintr-un plastic robust, capabil sa reziste si la cele mai intense socuri si intemperii. Acesta poate fi atasat cu usurinta pe perete sau pe tavan.

Acest produs dispune de un cablu de culoare neagra, de tip 3x1,5 mm. Puterea maxima de consum este de 2300 W, cantareste 6 kg, iar tensiunea este de 230 V/50 Hz. In ceea ce priveste alimentarea, aceasta se face cu steker. Pretul la care poate fi achizitionat derulatorul de cablu electric este afisat in magazinul online, in dreptul articolului.

  • Rulmentii – dupa tipul de aplicatie, acestia pot fi de mai multe feluri. Astfel, pe tehnovest.ro se gasesc atat rulmenti simpli, cu bile FAG-2Z sau 2RS, SKF-2Z sau 2RS). Principalele avantaje pe care acestia le ofera sunt calitatea fara cusur si rezistenta crescuta. Rulmentii furnizati de aceasta companie favorizeaza buna functionare a oricarei aplicatii, avand o durabilitate indelungata.

Daca un client cauta un anumit model de rulment si nu reuseste sa il gasesca printre cele expuse pe site, poate intra in contact cu unul dintre reprezentantii Tehnovest Automatizari care va verifica disponibilitatea respectivului tip de rulment.

Dupa intrebuintare, acestia sunt disponibili intr-o mare varietate de aplicatii. Pentru a usura cautarea celor doritori, pe site-ul companiei sunt disponibile atat datele tehnice ale fiecarui articol in parte, cat si imagini reprezentative.

  • Piesele hidraulice - detin un rol destul de important vizavi de modul de functionare al aplicatiilor. Spre exemplu, un pistol hidraulic pentru popnituri de pe tehnovest.ro este absolut necesar, mai ales ca include si un sistem vaccum. Conectarea acestuia se realizeaza prin intermediul filetului interior din dotarea sa, avand o presiune de lucru de 6,2 bari. Mai mult decat atat, in pachet sunt incluse si cele 3 adaptoare ISO B ce ajuta la utilizarea eficienta.

Cuplele sunt, de asemenea, piese de care depinde eficienta aplicatiei. Pe site sunt disponibile diverse categorii: cuple mama hidraulice (la 135o cu filet interior sau exterior, cu adaptor pentru furtun simple sau la 90o), cuple tata hidraulice rapide (cu adaptor pentru furtun, cu filet interior, supapa de retinere cu filet interior, precum si supara de retinere cu filet exterior).

Mai mult decat atat, se pot achizitiona tot de pe aceasta pagina nipluri din cele mai variate game, la cele mai bune preturi de pe piata.

  • Brida – reprezinta un accesoriu necesar pentru prinderea furtunului. Aceasta este realizata din materiale robuste si foarte eficiente. Cele de pe tehnovest.ro au o rezistenta crescuta si pot fi intrebuintate fara probleme pentru perioade mari de timp.

  • Furtunul potrivit pentru diversele aplicatii de care ar trebui sa dispuna orice persoana se gaseste numai pe site-ul Tehnovest Automatizari. Toate furtunurile compun o categorie ce are rol esential in diferite tipuri de aplicatii. De exemplu, acestea sunt indispensabile atunci cand vine vorba despre transportul compozitiilor de variate feluri precum ciment, namol, nisip, pietris sau cereale. Furtunul de transport lichide abrazive si aspiratie este cel mai potrivit pentru transportarea acestui tip de elemente.

De asemenea, pe site sunt disponibile si furtunuri pentru aspiratia si refularea realizata in conditii grele sau pentru aspiratia si transportarea lichidelor abrazive, dar si furtunuri spiralate echipate cu racorduri din poliuteran sau furtunuri antistatice confectionate din cauciuc destinate sablarii.

Desigur, tot in cadrul acestei pagini se gasesc game intregi de articole de automatizari ce reusesc sa completeze in mod eficient aplicatiile precum microcilindri (pneumatici filetanti, filetanti cu actiune simpla, rotunzi, rotunzi din inox), cilindri pneumatici compacti, simpli, cu cursa scurta, cu blocare, dar si senzori magnetici si alte piese, toate numai la preturi corecte.

De ce serviciile si produsele Tehnovest Automizari sunt cele mai recomandate ?

Avantajele de care se bucura cei care aleg sa colaboreze cu TehnoVest Automizari sunt nenumarate, dar cele mai importante sunt inalta calitate a articolelor si preturile corecte ale acestora. Pe tehnovest.ro sunt disponibile game complete de piese pentru automatizari, foarte eficiente si practice. Acestea reusesc de fiecare data sa completeze cu succes diversele modele de sisteme si aplicatii.

Exista unele piese de automatizari care se gasesc foarte rar, iar identificarea magazinului potrivit din care sa fie cumparate poate da clientilor destul de multe batai de cap. Insa, de cand compania Tehnovest Automatizari s-a lansat si in mediul online, toti cei doritori au posibilitatea de a achizitiona chiar si cele mai rare piese la cele mai bune preturi, intr-un timp util.

Fiecare produs din catalogul disponibil pe site este insotit de imagine reprezentativa, dar si de date tehnice in scopul de a oferi clientilor numai informatii complete. De aceea, chiar si persoanele care sunt in cautare de placi de articulatie, flanse de articulatie sau de fixare, clame, cuplaje cu articulatie serica, bolturi, atasamente tip furca pentru tija sau oricare alte elemente, vor gasi articolul dorit la cel mai bun pret.

Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre tipuri de articole si piese de automatizari disponibile, precum si despre calitatea si rezistenta acestora, pot accesa oricand site-ul tehnovest.ro. De altfel, prin intermediul magazinului online se pot plasa si comenzi, ce vor fi onorate in cel mai scurt timp posibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea