Stiinta & Tehnologie

#design dacia #Paris Motor Show # automobile dacia #dacia

Dacia schimba totul! Cum arata noile masini prezentate la Paris Motor Show

Dacia isi surprinde placut clientii cu o restilizare totala a modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV. De la design, la comfort si tehnologie noile modele prezentate la Paris Motor Show au surprins placut publicul.

Conform Automobile Dacia vehiculele "devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret / prestatii. In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari."

Partea frontala a masinilor a fost complet redesenata, bara de protectie, calandrul si proiectoarele de ceata reusesc sa reafirme robustetea apreciata de fanii Dacia, potrivit capital.ro.

Si in interior, modificarile sunt numeroase, de la echipamente, tapiterie, ergonomie si pana la spatii de depozitare. In plus, Dacia a prezentat si un model ce are cutie de viteza automata.

Surse foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea