Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson planifica un nou telefon, Paris

Week-end-ul a venit cu vesti bune petru fanii Sony Ericsson, pentru ca pozele unui model nou au fost publicate pe site-ul SE-NSE, un forum neoficial Sony Ericsson.

Noul model de telefon e posibil sa se numeasca Paris sau P5 si face parte din gama de smartphone-uri. In primul rand fanii se pot astepta la un slider placat cu materiale bune ca metal si plastic de calitate buna.

Slider metalic

Grosmiea telefonului pare sa fie cuprinsa intre 16 si 18 mm, iar partea frontala sa aiba un ecran UIQ de 3,3 inchi cu suport WQVGA, VGA si WVGA. Deasupra ecranului exista o camera de teleconferinte si sub ecran un D-Pad in miniatura cu butoanele de apelare, respectiv opreire apel.

La deschidere, gasim tastatura QWERTY completa asemanatoare cu cea a lui P1i, iar parte dorsala este acoperita cu metal. Tot aici telefonul are si lentilele camerei de 5 megapixeli .

Mai mult decat atat, Paris va suporta transfer de date prin W-LAN 802.11b/g, Bluetooth si USB 2.0. Are functionalitati GPS, iar Google Maps este preinstalat, iar unele voci spun ca telefonul va avea instalat chiar si WayFinder 7.0.

3G si Opera Mini

Pentru navigarile pe internet, utilizatorul se va ajuta de conectivitate 3G si browser-ul Opera Mobile 9.5. Nu se stie inca daca acest model Sony Ericsson va suporta conectivitate HSDPA, dar macar stim sigur ca are Wi-Fi.

Un lucru care inca nu se stie este daca ecranul va fi sensibil la atingere sau telefonul va avea cele trei butoane sensibile "standard" ca restul telefoanelor mai niu Sony Ericsson. Dar din poza, se pare ca ecranul va fi touchscreen.

Indiferent cum sta treaba, ramane de vazut cum se va prezenta situatia pe viitor, dar Paris pare sa fie un telefon revolutionar.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea