Stiinta & Tehnologie

LG lanseaza o nou telefon din colectie Black Label

Daca va mai aduceti aminte, in urma cu ceva ani, LG lansa pe piata primul telefon din gama Black Label . LG Chocolat a facut mare valva in acea perioada, fiind unul dintre cele mai aratoase si inteligente telefoane de la vremea aceea.

Ceva mai tarziu Black Label-ul l-a dus in randurile sale pe LG Shine, care a stiut sa se faca si el respectat. Acum LG a anuntat al treilea telefon din aceasta serie, terminal care nu are inca un nume, dar dupa spusele companiei va fi un telefon inteligent cu feature-uri sofisticate.

Cea mai subtire camera foto de 5 MP

Dar plusul noului telefon se trage din camera de 5 megapixeli , care in mod normal nu ar fi nimic nemaipomenit, doar ca aceasta este cea mai subtire de la ora actuala care se afla incorporata intr-un telefon.

Mobilul se va lansa sub deviza "Style that Lasts", si dupa spusele celor de la LG "va reflecta un design vesnic si elegant, al unui telefon cu materiale stilate ca fibra de carbon si sticla otelita".

Totodata modelul vrea sa vina in concurenta cu Samsung si a lor G600, pentru ca unele voci spun ca ar fi mai subtire de 14,9 mm.

Prima data se lanseaza in Europa

Telefonul va fi o combinatie intre Shine si Chocolate , dar fara rotita de scroll a lui Shine si va avea butoane sensibile la atingere.

Vestea buna este ca mobilul se va lansa prima data in Europa si abia apoi in restul lumii. Data lansarii este stabilita pe 24 aprilie . Numele acestui telefon va fi dezvaluit in ziua lansarii. Secretosi rau de tot LG-ul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea