Stiinta & Tehnologie

Ecranele de plasma Panasonic pentru mobile, o pacaleala

Data de 1 aprilie a fost prilej pentru fiecare dintre noi, multe publicatii sau companii mari sa isi deruleze farsele, dar Panasonic a intins coarda ceva mai departe de 1 aprilie.

Pe data de 3 aprilie, internetul a fost impanzit de o stire care anunta ca inginerii de la Panasonic au creat ecrane de plasma pentru dispozitivele mobile.

Mai mult decat atat, compania a lucrat in secret la ele de mai bine de zece ani. Aceasta stire venea acompaniata de declaratii oficiale ale presedintilor de la Panasonic... Totul foarte credibil.

Ca sa vezi

Dupa doua zile de "copt" a iesit la iveala si adevarul: stirea Panasonic a fost o gluma de 1 aprilie. Prin urmare, compania nu are nici un plan de bataie sa intreaca tehnologia OLED, nu a realizat nimic timp de 10 ani pe ascuns si nu a facut nici un contract de exclusivitate cu HP pentru testarea plasmelor cu imprimantele lor.

Ideal ar fi de acum inainte ca farsele se 1 aprilie sa ramana batute in cuie in ziua respectiva, pentru ca in prezent toate site-urile de pe internet care au cules stirea din sursele oficiale isi cer scuzele de rigoare cititorilor si " injura " printre dinti cele intamplate.

We got punk'ed

Asa ca in acest moment, asa facem si noi. Ne cerem scuze pentru postarea unei stiri false, dar care din pacate a trezit multe sperante in noi. Pana la urma am fost pacaliti cu totii, de-afara, de-aici... Speram ca la anul Panasonic isi va plasa pacalile in ziua caledaristica potrivita.

Concluzia, o sa traim fara ecrane de plasma la telefoane si lasam OLED-ul sa isi faca treaba. Panasonic si ecranele lor au fost o simpla pacaleala care a luat o intorsatura nefasta.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea