ong>Samsung Electronics se poate mandrii anul acesta cu opt premii IDEA ( International Design Excellence Awards ).

Cele opt distinctii au fost decernate de catre publicatia BusinessWeek si asociatia Industrial Designers Society of America.

Doar un concept

Terminalul, care in prezent este in stadiul de concept, a fost realizat drept un mijloc de promovare pentru campanii sociale . Reprezentantii Samsung au declarat ca "prin acest terminal oamenii vor putea demonstra suportul lor pentru o anumita cauza".

Prin urmare este posibil ca prin achizitionarea telefonului oamenii sa aduca contributii finaciare unei anumite campanii in desfasurare. Totodata, este posibil ca panoul dorsal sa poata sa fie schimbat, acesta prezentand informatii care sa corespunda cu o anumita campania in cadrul careia telefonul este distribuit. Din pacate nu exista prea multe detalii tehnice despre acest telefon. Din imaginile aparute pe Internet, prototipul are ecran sensibil la atingere, carcasa din plastic si o camera foto , posibil de rezolutia VGA cu buton dedicat.

Premiile IDEA

Evenimentul IDEA (International Design Excellence Awards) a inmanat pana acum companiei coreene 23 de premii. Cele opt prezentante recent au fost date atat pentru telefonul dedicat campaniilor sociale, cat si altor produse electronice Samsung, precum televizoare, LCD-uri, imprimante sau cuptoare.

In prezent nu se stie cand Samsung va lansa pe piata versiunea finala al acestui prototip. Este posibil ca telefonul sa fie construit din materiale reciclabile si pretul de achizitie sa varieze in functie de piata pe care este distribuit si campaniei pe care o promoveaza.
  •   2009-08-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii