Stiinta & Tehnologie

#google #touchscreen #android #sholes #motorola

Motorola Sholes va rula Android

Pana in anul 2010, cei de la Motorola au promis ca vor lansa telefoane care sa ruleze sistemul de operare Android.

Se pare ca unul dintre terminalele planificate a ajuns pe Internet in primele imagini-spion.

Specificatii tehnice

Informatiile despre modelul Motorola Sholes au aparut pe un site rusesc . Se pare ca terminalul Sholes va fi un slider care va avea un ecran sensibil la atingere de 3,7 inch cu o rezolutie destul de generoasa de 480 x 854 px. Totodata, telefonul va veni echipat cu o tastatura fizica QWERTY completa.

Memoria flash a lui Sholes este de 512 MB, 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie interna. Mai mult, utilizatorul va avea posibilitatea de marire a spatiului de stocare cu un card micro de maxim 16 GB compatibil SD sau SDHC. Specificatiile tehnice ale acestui model mai indica si un receptor GPS si o camera foto de 5 MP, dar care nu se stie daca va avea flash sau autofocus. Terminalul va dispune de un acumulator bun, Litiu-Ion de 1400 mAh. Lista conectivitatii complete al lui Motorola Sholes nu este cunoscuta, dar totusi, se stie ca telefonul va avea Bluetooth versiunea 2.0 cu EDR1, un slot pentru mufa standard de 3,5 mm si Wi-Fi.

Alte detalii

Reprezentantul oficial al companiei, Sanjay Jha, a declarat ca prioritatea principala Motorola este fabricarea telefoanelor care sa ruleze Google Android .

Tot el a mai declarat ca Motorola va reincepe productia de terminale care sa rulezele sistemul de operare Windows Mobile atunci cand Microsoft va scoate pe piata versiunea 7.0. Din pacate Sanjay Jha nu a spus nimic despre data lansarii oficiale al lui Motorola Sholes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea