Stiinta & Tehnologie

#picture-in-picture #telefon mobil #coreea #doubleye im-u490s #pantech

Pantech lanseaza terminalul doublEye IM-U490S

Compania Pantech , al treilea producator de terminale din Coreea dupa LG si Samsung, anunta lansarea unui nou telefon mobil, modelul doublEye IM-U490S.

Asemenea altor produse ale companiei si acest terminal are un nume bizar, faptul datorandu-se unei caracteristici mai speciale de care dispune.

Specificatii tehnice

Noul model este un slider care masoara 109,9 x 51 x 11,7 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Terminalul dispune de o functie mai aparte numita picture-in-picture care lasa utilizatorul sa foloseasca camera foto si cea video in aceelasi timp.

Pantech doubleye im-u490s are un ecran de 2,6 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si poate reda pana la 262.000 de culori. Desi telefonul vine cu doar 130 MB memorie interna, acesta are suport pentru card compatibil microSD. Alte detalii

Terminalul vine dotat cu o camera foto destul de modesta, de doar 3 MP si nu se stie daca are flash sau autofocus. Totusi, modelul are player muzical, tuner DMB-TV, meniu Flash animat si suport pentru widget -uri.

Totodata, telefonul doublEye IM-U490S dispune de conectivitate 3G cu HSDPA si posibil Bluetooth 2.0 si USB. Noul model Pantech a fost lansat in Coreea si costa in jur de 320 USD. Este foarte posibil ca doublEye IM-U490S sa nu ajunga niciodata pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea