Stiinta & Tehnologie

#ecologic #baterie solara #blue earth #samsung

Samsung Blue Earth, primul telefon cu bateria solara

Compania coreeana .

Spre deosebire de alte terminale de acest gen, Blue Earth este primul telefon mobil care are .

Specificatii tehnice putine

Din pacate compania nu a facut publice prea multe detalii tehnice ale acestui terminal. Totusi, se stie faptul ca Samsung Blue Earth are ecran sensibil la atingere.

Nu se poate discuta despre un sistem de operare, acesta consumand prea rapid bateria, dar este posibil ca Blue Earth sa dispune de interfata tactila proprietara care alimenteaza telefonul. Reprezentantii Samsung asigura utilizatorii ca acumulatorul este destul de puternic sa ingaduie acestora efectuarea apelurilor sau altor operatiuni cu telefonul oricand doresc.

Inspirat de Terra

Pana si numele terminalului arata inclinatia acestuia catre elemente legate de natura. In primul rand telefonul se numeste Blue Earth (pamantul albastru), Terra fiind cunoscuta si sub numele de Planeta Albastra.

Totodata, reprezentantii .

Atat terminalul cat si incarcatorul solar nu au in componenta lor substante toxice care se aplica in mod normal pe suprafetele de plastic, beriliu sau dibenzilftalat. Telefonul mai dispune si de o functie numit "eco walk", un care arata utilizatorului cu cat emisia de CO2 a fost redusa daca a mers pe jos in loc sa isi foloseasca masina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea