Stiinta & Tehnologie

#z910i zapp e@sy #telefon mobil #romania #lansare

Terminalul Z910i Zapp E@sy este disponibil in Romania

ong> Zapp a lansat noul telefon mobil Z910i Zapp E@sy, primul model CDMA 450 Mhz care suporta serviciul de push e-mail si instant messenger voce si text.

z910i zapp e@sy este un smartphone care are tastatura completa QWERTY si conexiune de date de mare viteza prin modemul incorporat EV-DO (Evolution- Data Optimized).

Specificatii tehnice


Terminalul z910i zapp e@sy masoara 113 x 67 x 15,4 mm si cantareste 100 de grame. Bateria terminalului  rezista 150 de ore in modul stand-by si pana la 150 de minute de convorbiri.

Are ecran de suport pentru 262.000 de culori, dar producatorul nu declarat marimea ecranului sau rezolutia lui. Are player muzical si video incorporat, suporta card micro SD de pana la 4 GB.

Z910i Zapp E@SY este completat de posibilitatea de a vizualiza atasamente de tipul imaginilor (jpg, png etc) sau documente (word, pdf etc).

Conectivitate ridicata

Capitolul conectivitiate se prezinta cel mai bine. Terminalul suporta Bluetooth si au viteze de descarcare de pana la 2,4 Mbps si asta pentru ca telefoanele Z910i suporta modemurile de date 1X si EVDO.

Noul telefon movil Z910i Zapp E@sy dispune de browser Openwave si are functii standard ale agendei cu 500 de intrari cu 3 numere de telefon, 1 numar de fax, o adresa de e-mail, ton de apel personalizat, adaugare imagini la contact si apel rapid.

Costul terminalului incepe de la 200 RON si este disponibil in toate magazinele Zapp si Zapp Partener.

Pachet de date special

Odata cu lansarea noului telefon mobil de la Zapp, operatorul anunta si lansarea planului Zapp E@sy, pachet de servicii care combina voce, date si telefonie prin internet. Zapp E@sy - "Internet pentru buzunarul tau" - ofera utilizatorilor sai libertatea de a comunica oriunde in lume cu prietenii si familia, prin simpla apasare a butonului de instant messenger sau email nelimitat.

Pachetul Zapp E@sy este disponibil atat in forma postpaid cat si prepaid, oferind in total un numar de 5 planuri tarifare, pentru a face oferta noastra de internet potrivita oricarui buget.

Zapp E@sy prepaid este disponibil in 3 forme: Zapp E@sy Day cu internet nelimitat cu perioada de valabilitate 1 zi si credit necesar de 1,9 euro. Zapp E@sy Week, include 30 MB de date pe o perioada de valabilitate 1 saptamana cu un credit necesar de 3 euro. Pachetul Zapp E@sy Month, include 100 MB de date pe o perioada de valabilitate 1 luna cu un credit necesar de 10 euro.
  •   2009-02-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.