Noul parteneriat dintre Garmin si Asus incepe sa dea roade pentru ca cele doua companii au anuntat un nou telefon mobil din seria Nuvifone.

Terminalul se numeste Nuvifone M20 si este un mobil care pune accept pe sistemul de navigatie.

Specificatii tehnice

Garmin-Asus Nuvifone M20 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, versiunea 6.1 si dispune de un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie VGA. Numarul de culori suportate nu a fost inca anuntatat de cele doua companii.

Camera foto din dotare este de 3 MP cu autofocus, dar nu se stie daca va dispune de flash sau tehnologii speciale de captare imagini. Nu ii va lipsi receptorul GPS cu functii aGPS. Este posibil ca terminalul sa fie disponibil cu un set de harti Garmin, dar acest detaliu nu a fost confirmat.

Nuvifone are Wi-Fi

Garmin-Asus Nuvifone M20 este un telefon tri-band si va suporta un maxim de conectivitate de 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Pentru trnasferul de date, Nuvifone M20 dispune de Bluetooth si USB.

Totodata, repezentantii companiilor au declarat ca terminalul M20 va dispune de un broswer asemanator cu cel rulat de un PC. In acest caz este posibil ca Nuvifone-ul sa vina cu Opera Mini preinstalat. In prezent, nu exista detalii despre data lansarii oficiale sau pretul de achizitie.

Primul terminal anuntat de companiile Garmin si Asus se numeste Nuvifone G60 si va fi prezentat pentru prima data in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 ce va avea loc in Barcolena.

  •   2009-02-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii