Stiinta & Tehnologie

#opera mini #beta #windows mobile #symbian s60

S-a lansat Opera Mobile 10 beta 2 pentru Symbian S60 si Windows Mobile

Opera a lansat o noua varianta beta a browser-ului web Opera Mini compatibil atata cu telefoanele care ruleaza sistemul de operare Symbian S60, cat si cu cele cu Windows Mobile.

Noua versiune beta a navigatorului de internet poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al producatorului.

Noutati si asemanari

Imbunatatirile aduse acestei variante sunt destul de seminificative, astfel, posesorii de mobile cu ecran tactil vor avea o interfata mult mai "prietenoasa". Altfel, fiecare utilizator se poate bucura in plus de un download manager, Opera Link , un management mai bun al memoriei telefonului, plus o serie de bug-uri pe care producatorul le-a reparat. Altfel, versiunea noua nu vine cu prea multe modificari asemanadu-se cu varianta pentru telefoanele Symbian si totodata cu Opera Mini 5 care a fost lansat in luna septembrie a lui 2009.

Ca si in cazul variantei anterioare si Opera Mobile 10 are o serie de caracteristici speciale. Browser-ul isi pastreaza design-ul cu o interfata intuitiva, dispune de navigare cu tab-uri asemenea navigatoarelor normale destinate sistemelor desktop si are o interfata optimizata pentru dispozitivele cu ecran tactil.

Alte detalii

Totodata, noul Opera Mini 10 vine cu un sistem care poate retine parolele si le pastreaza securizate pentru a nu putea fi accesate de oricine si dispune de "speed dial", un modul care pune la dispozitia utilizatorului pagini web selectate anterior de acesta.

In prezent, Opera Mini este unul din cele mai folosite navigatoare de Internet pentru dispozitivele mobile. Browser-ul ruleaza pe platforme care suporta Java.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea