Stiinta & Tehnologie

#gold edition #omnia hd #samsung i8910

Samsung i8910 Omnia HD, in editie speciala cu aur

Cei de la Samsung prezinta unul din cele mai performante telefoane, modelul i8910 Omnia HD, intr-o editie speciala, versiunea in aur.

Astfel, noua varianta de telefon, Gold Edition, va fi disponibila impreuna cu un set de accesorii speciale si carcasa placata cu aur de 24 k.

samsung i8910 omnia hd Gold Edition

Colectia limitata va contine doua telefoane, in doua variante de culori, Chamapgne gold si Luxury brown si la pachet, terminalele vor avea o husa de piele, suport de telegon pentru birou si un cablu TV care permite transferul de continut HD de pe telefon pe televizor in caz ca TV-ul suporta conexiune DLNA. Altfel, specificatiile tehnice ale modeluluii samsung omnia hd au ramas neschimbate. Telefonul masoara 123 x 58 x 12,9 mm si cantareste 149 de grame. Are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,7 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si 16 milioane de culori. Asemenea predecesorului Omnia, acesta va fi disponibil in doua variante, de 8 GB si de 16 GB.

La capitolul conectivitate, Omnia HD suporta de la EDGE la 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED si autofocus, plus diferite tehnologii specifice. Nu ii lipseste suportul video pentru formate DivX si XviD, player-ul muzical si receptorul GPS.

Alte detalii

In luna august 2009, originalul Samsung i8910 Omnia HD a fost desemnat de catre juriul EISA ca fiind cel mai bun telefon foto HD al anului din Europa in cadrul premiilor decernate de comisia EISA (European Imaging and Sound Association).

Modelul Omnia HD este disponibil si in Romania, fiind prezentat impreuna cu terminalul Samsung S5600 (Preston) la Navodari in cadrul evenimentului the mission dance weekend 2009. Samsung i8910 costa in jur de 2.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea