Stiinta & Tehnologie

K810, bijuteria de la Sony Ericsson

Sony
Ericsson < . comunicatedepresa.ro/a1" title="A">a class="xirtireh" href="http://www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a anuntat recent ca, incepand cu al doilea trimestru din 2007, va lansa pe piata din Europa si Asia noul cameraphone Cyber-shot K810. Construit pe platforma de succes a K790/K800, noul K810 are optiunea BestPic care permite utilizatorilor sa faca 9 fotografii in succesiune rapida pentru a alege apoi pe cele pe care doreste sa le pastreze. Prea multe schimbari de fond nu au fost facute, singurul lucru care merita mentionat fiind faptul ca tastele camerei se aprind atunci cand aceasta este activata. Cu ajutorul acestora, userul poate schimba rezolutia imaginii sau self-timer-ul fara a fi nevoit sa intre in meniuri.

K810 este echipat cu un flash Xenon cu Red Eye reduction si un nou software cu ajutorul caruia se pot rezolva problemele legate de contrast sau expunere, dupa ce fotografia a fost realizata. La capitolul multimedia K810 vine cu un player video si audio, suport pentru TrackID (poti identifica melodiile ascultate la radio) si un receiver FM built-in. Fotografiile, clipurile sau melodiile pot fi stocate pe cardul de memorie de 128 MB Memory StickMicro sau in memoria interna a telefonului care din pacate nu este insa decat de 64 Mb.

Cu o " title="o">o grosime de 17 mm, K810 are un display TFT generos de 2 inch, cu o rezolutie QVGA care poate duc epana la 256k de culori. Alte optiunui ale noului model sunt: aplicatie RSS, suport pentru Java MIDP 2.0, hands-free speakerphone, USB si Bluetooth 2.0. Din pacate, K810 nu suporta EDGE.
  •   2007-02-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii