Stiinta & Tehnologie

Cele mai noi modele Motorola

Motorola si-a prezentat la Barcelona cu ocazia congresului 3GSM ultimele creatii in materie de telefoane mobile. Este vorba despre MOTORIZR Z8, MOTOKRZR K3, MOTOQ q9 si MOTOSLVR L9, patru modele cu un design de ultima ora si caracteristici tehnice impresionante.

MOTORIZR Z8

Atunci cand tii in mana un Z8 parca nici nu te mai interseaza ce poate face, atras fiind de aspectul sau exterior. Doar ca marea noutate nu tine atat de design cat de interfata folosita, Motorola echipand pentru prima data acest model cu o interfata Symbian.

Z8 are un display QVGA impresionant de 2,2 inch, o memorie on board de 90 Mb dar cu un slot pentru expansiune microSD si Bluetooth cu A2DP oferind totodata si suport HSDPA. Toate aceste tehnologii au fost imbracate intr-o carcasa de doar 15,3 mm grosime cu un design mai mult decat atragator.

Si cum am intrat deja in era multimedia, Motorola nu putea sa neglijeze acest aspect, oferind o camera de 2 megapixeli si toate optiunile legate de redarea muzicii si a filmelor.
MOTORIZR Z8 va fi disponibil in prima jumatate a acestui an, preturile de retail nefiind insa facute publice.

MOTOKRZR K3

Continuand traditia inceputa cu design-ul MOTOKRZR, Motorola vine acum cu modelul K3, un model al carui finisaj de metal si sticla iti atrage imediat atentia.

K3 este dotat cu doua camere: una externa de 2.0 megapixeli si una interna cu rezolutie VGA pentru apelurile video. La exterior, K3 are un ecran cu rezolutie QVGA de 2 inch, capabil sa redea 256k de culori.

Memoria interna este cam micuta, de doar 50 Mb, insa slotul de expansiune pentru cardurile de memorie microSD reuseste sa repare acest incovenient. K3 va aparea pe piata in acest trimestru si va fi disponibil in doau culori: Dark Pearl Grey si Stone Grey.

MOTOQ q9

Ce poti spune despre un telefon care este un update al unui model deja extrem de cunoscut si reusit? Decat ca MOTOQ q9 va fi nevoit sa se ridice la nivelul impus de predecesorul sau MOTOQ Windows Mobile Smartphone. De la inceput, ca si element de noutate, trebuie mentionat ca noul model este primul device al producatorului echipat cu sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard.

In rest, haideti sa le luam pe rand. Q9 vine cu un ecran QVGA orientat pe landscape si o tastatura QWERTY. Suporta HSDPA pentru transfer de date de mare viteza, Bluetooth 2.0 cu A2DP oferind totodata si conexiune USB2 pentru transferuri de la mica distanta. Camera, dispusa pe spatele carcasei este de 2 megapixeli.

Modelul este compatibil cu solutiile Microsoft pentru e-mail si vine echipat cu un set complet de aplicatii Office Mobile.
Q9 va fi lansat pe piata in al doilea trimestru din 2007.

MOTOSLVR L9

Fanii seriei Motorola SLVR se vor bucura cand vor vedea ultimul model din acesta line, si anume MOTOSLVR L9, cu singura conditie sa nu fie prea suparati afland ca L9 este singurul model lansat astazi care nu suporta HSDPA.

In rest va asiguram ca are de toate pentru un mobil din aceasta clasa: camera on board de 2 megapixeli, slot microSD pentru expansiunea memoriei, player compatibil cu formatele MP3, AAC, e-AAC si e-AAC+, radio FM, Bluetooth 2.0 cu suport A2DPA, un port miniUSB pentru transfer de date si suport GPRS/EDGE.

L9 va aparea pe piata in al doilea trimestru, pretul nefiind cunoscut pana in acest moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea