Stiinta & Tehnologie

#coreea #hyundai #japonia

Hyundai paraseste piata nipona

ong>Producatorul coreean de automobile, Hyundai , isi anunta retragerea de pe piata din Japonia .

Motivul care sta la baza acestei decizii sunt vanzarile foarte slabe pe care coreenii le-au inregistrat in aceasta tara.

Hyundai in Japonia

Cei de la Hyundai au in prezent in Japonia 46 de reprezentante. Din pacate, in opt ani de zile de activitate acestea nu au reusit sa vanda destul, acumuland doar 15.000 de unitati, iar acum, conducerea companiei a decis retragerea lor definitiva de pe piata nipona .

Asa cum se intampla si pe segmetul de alte produse, ca cel de electronice sau telefoane mobile, japonezii sunt foarte selectivi si prefera achizitionarea marcilor proprii in defavoarea celor straine. Acest lucru a dus si la vanzarile slabe Hyundai  pe aceasta piata.

Global, merge bine

Totusi, Hyundai nu o duc rau, la nivel global compania inregistrand o crestere de 7,2%. Pe piata din Statele Unite ale Americii, coreenii se pot lauda cu o cota in crestere de patru procente.

Totusi, reprezentantii Hyundai declara ca mai exista o portita de exploatare a acestei piete, producatorul coreean continuand livrarea de vehiculele comerciale in Japonia.
  •   2009-12-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii