Stiinta & Tehnologie

#milano #quadrifoglio verde #giulietta #alfa romeo

Alfa Romeo 147 a murit, traiasca Alfa Romeo Giulietta!

Cei de la Alfa Romeo au publicat imaginile oficiale ale automobilului care va inlocui pe Alfa Romeo 147, noul model Giulietta.

Zvonurile despre prototipul Alfa Romeo Giulietta, cunoscut pana acum sub numele de Milano, au circulat timp de mai bine de jumatate de an.

Constructie

Noul model Alfa Romeo este constuit pe platorma Fiat C-Evo, pe care au fost construite si modelele Fiat Bravo sau Lancia Delta. La exterior, Giulietta este echipata cu grila clasica Alfa Romeo, iar blocurile optice frontale si posterioare sunt dotate cu tehnologia LED .

Desi o masina pentru segmentul compact, alfa romeo giulietta arata mai degraba ca un coupe clasic cu doua usi. Ca tehnologii, cei de la Alfa Romeo au incercat sa faca un model cat mai sigur, echipand masina cu tehnologiile VDC (Vehicle Dynamic Control) si DST (Dynamic Steering Torque).

Motorizare Lancia Delta

Ca si in cazul modelului Lancia Delta, noul Alfa Romeo Giulietta va avea versiuni cu motor turbo 1.4 Multiair capabil de 120 si 170 cai putere sau versiunile 1.6 si 2.0 litri JTDM care ofera 105 si respectiv 170 cai putere.

Ca fiecare noua linie de masini si aceasta are un "cap de afis", acela fiind modelul care va purta emblema quadrifoglio verde, un model sportiv , rival al Ford Focus ST , Volkswagen Golf GTI sau Renault Megane RS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea