Stiinta & Tehnologie

Evolutia Chocolate: KE800 Platinum

LG a anunţat un upgrade serios al actualului model Chocolate , atat în privinţa designului, cat şi al dotărilor. LG Chocolate Platinum are designul unui telefon ce glisează şi are taste de control cu senzori, în plus şi specificaţiile tehnice sunt mai avansate: cameră de 2 megapixeli (1600x1200 pixeli ) completată cu auto focus , suport tri-band GSM/GPRS, suport stereo Bluetooth, redio FM şi un slot microSD. Mai mult, are 256MB memorie integrată în loc de 128MB cat avea primul Chocolate, şi un player de muzică cu mai multe funcţionalităţi. KE800 măsoară doar 95 x 52 x 9.9 mm şi cantăreşte doar 73 g, fiind puţin mai lat decat modelul original, dar mult mai subţire şi uşor.

KE800 nu dispune nici el de suport 3G, dar dacă nu te poţi lipsi de această opţiune poţi achiziţiona LG KU800 care este versiunea 3G a originalului Chocolate, acest telefon fiind lansat pană la sfarşitul anului de Vodafone.Varianta Platinum nu are numai schimbări de utilităţi, ci şi o schimbare totală de caroserie. Telefonul arată acum mult mai bine ca vechiul Chocolate, dar, pe langă înfăţişare, KE800 iese mult mai în evidenţă datorită displayului TFT cu rezoluţie QVGA de 240x320 pixeli, ţinand cont că autonomia bateriei ajunge pană la 270 de ore în modul stand-by .

LG Chocolate Platinum este aşteptat să urmeze succesul predecesorului său care s-a vandut în peste 3 milioane de exemplare în toată lumea. În Europa, LG va pune la dispoziţie KE800 Platinum numai în variantele neagră şi argintie.

Mai multe detalii despre acest telefon poti citi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea