Stiinta & Tehnologie

SMS-uri trimise prin intermediul companiei TerraSip

O singura lume – un singur pret! Indiferent de tara sau retea, pretul este întotdeauna acelasi: 4,9 centi de euro pentru un SMS, oriunde în lume. TerraSip, un provider de VoIP situat în Sudul Spaniei (‘California Europeana’) ofera un nou serviciu cu efect imediat atat pentru clientii directi cat si pentru vanzatori .

Orice client înregistrat poate trimite mesaje text cu dimensiuni de pana la 160 de caractere din site-ul companiei TerraSip. Usor de utilizat si cu preturi extrem de mici. Clientul selecteaza pagina web de texting la adresa www.terrasip.com, apoi introduce în casuta destinatarului numarul de celular catre care doreste sa trimita mesajul. Textul mesajului trebuie introdus în urmatoarea casuta, dupa care acesta este trimis utilizand butonul ‘Trimite mesajul’. Asta este tot ceea ce trebuie facut. O casuta destinata informatiilor înstiinteaza clientul cu privire la suma disponibila în contul sau pre-platit. Toate SMS-urile trimise sunt înregistrate într-un registru personal de mesaje pe care clientul îl poate consulta în orice moment.

Mesaje în masa (bulk) la doar 4,9 centi de euro:

SMS-urile “bulk” pot fi trimise la acelasi pret ca si mesajele individuale. În acest caz, expeditorul selecteaza modul de trimitere apropriat si introduce pur si simplu în casuta destinatarului toate numerele catre care doreste sa trimita mesajul respectiv, utilizand copy / paste. Numerele de telefon trebuie sa fie separate de virgule. Apoi, introduce textul SMS-ului si poate trimite mesajul “bulk”.

În general, TerraSip utilizeaza conexiuni de internet pentru a implementa noul serviciu de mesaje de text (asemanator comunicatiilor Voice over IP), propagand mesajele catre retelele target, prin intermediul asa-numitelor “gateways”.

Fara costuri baza (de plecare), fara obligatia de utilizare:

Asa cum se întampla cu toate serviciile oferite de TerraSip: Nu exista costuri ascunse. Utilizatorul poate fi sigur ca nu va plati nimic mai mult decat cei 4,9 centi de euro pentru fiecare mesaj. Acest pret va fi scazut din contul pre-platit al clientului.

TerraSip TEXTing va fi în curand disponibil via WAP:

Inginerii TerraSip care se ocupa de dezvoltare creeaza în acest moment un pachet inovativ de software care va permite utilizarea unui nou serviciu de TEXTing prin intermediul WAP, compatibil cu celularele GSM – astfel clientii nu vor mai avea nevoie sa utilizeze PC-urile sau sa caute un internet café. Vor putea folosi propriile telefoane mobile pentru a trimite mesaje oriunde în lume la un pret extrem de rezonabil: doar 4,9 centi de euro pentru fiecare SMS. Noul software, care va permite si servicii de telefonie VoIP la costuri foarte joase, a fost proiectat pentru a fi disponibil înainte de sfarsitul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea