Social

#romani raniti #accident ungaria #accident #mae #ungaria

Accident grav in Ungaria! 8 romani raniti. Anuntul MAE

Opt romani au fost raniti, duminica seara, intr-un accident produs in Ungaria, pe DN 42, in apropierea frontierei cu Romania. In accident au fost implicate doua masini inmatriculate in Romania si una in Slovacia.

Un microbuz inmatriculat in Romania a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, inregistrat in Romania, a intrat in cele doua vehicule care se lovisera initial, a comunicat politia ungara, precizand ca zece persoane au fost ranite in accident, potrivit mediafax.ro

In urma accidentului zece persoane au fost ranite, din care opt sunt romani. Dintre acestia, sase au primit ingrijiri la fata locului, iar ceilalti doi au suferit rani grave si au fost transportati la spital, anunta Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Conform datelor preliminare obtinute de reprezentantii oficiului consular, opt cetateni romani au fost raniti in urma accidentului. Dintre acestia, sase au primit ingrijiri la fata locului, iar ceilalti doi au suferit rani grave si au fost transportati la o unitate medicala din zona pentru asistenta medicala de specialitate", a transmis Ministerul Afacerilor Externe, pentru mediafax.ro.

Sursa foto: b1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea