Social

#e-card #marketing online #marketing

E-card o noua metoda de marketing online

O noua metoda de promovare intra cu viteza in domeniul marketingului online. Aceasta metoda de promovare este rapida si exacta, spre deosebire de vechile metode. Traind in era digitala, promovarea online a devenit mult mai importanta decat cea clasica, cu flyere sau pancarde promotionale.

Cea mai noua metoda de promovare este e-card-ul de care pot beneficia atat firmele, cat si persoanele fizice autorizate. Cu totii stim cat de pretentiosi sunt clientii si cat de mult verifica o firma inainte de a apela la serviciile ei. Din propire experienta stiu si pot sa va spun ca daca vreau sa merg la un cabinet stomatologic mai intai verific daca serviciile sunt de calitate: intreb cunoscuti, dar verific si online parerile altor pacienti la adresa lor.

Un nou proiect aparut pe piata romaneasca si care se numeste "Firma de incredere", ce ofera ca produs de promovare e-cardul. Cei care au cret acest proiect verifica toate firmele in baza unui algoritm care cauta "fraze sensibile" (pareri negative din partea clientilor la adresa firmelor), firmele care nu au pareri negative la adresa lor se califica sa primeasca statutul de "Firma de incredere" si li se face un e-card pe pagina proiectului. Acest e-card asigura faptul ca firma respectiva a fost verificata si nu exista plangeri la adresa ei, in mediul online. Mai exact in dreptul numelui firmei apare statutul de "Firma de incredere".

Un produs care te ajuta pe tine ca si client sa alegi mai usor cu cine vrei sa lucrezi, fara sa mai pierzi timpul sa verifici firma respectiva. Te ajuta sa faci diferenta intre firmele de incredere si cele neserioase.

Afland despre acest proiect, ca si potential client abia astept sa ia amploare pentru a lucra cu firme care sunt deja verificate si au acest statut.

Advetorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea