Social

#usi selectionate #preturi accesibile #usi #usi industriale

Usi industriale, usi sectionale si usi rulou Gunther-Tore: calitate la cele mai accesibile preturi

Daca te intrebi de ce sa alegi Gunther-Tore, raspunsul este simplu: ceea ce garanteaza calitatea si eficienta produselor este experienta de peste 40 de ani in domeniul de productie de usi de garaj si usi industriale sectionale. Prin caracterul inovativ al produselor, firma germana Gunther-Tore a stabilit standarde calitative inalte, oferind cea mai variata gama de usi industriale: usi sectionale, usi rulou, usi de hangar, usi pliante pe verticala, usi frigorifice, toate menite sa intruneasca asteptarile si nevoile clientilor care, analizand piata atat de concurentiala, devin pe zi ce trece mai selectivi.

 

Usi industriale Gunther-Tore

In trecut sistemele de usi industriale prezentau numai functia de inchidere a accesului in cladiri. Astazi conditiile pe care trebuie sa le implineasca sunt mai complexe si tin de numerosi factori, cum ar fi: capacitatea de izolare termica si fonica, design, finisaj, viteza de deschidere si, mai ales, rezistenta in timp. Gunther-Tore cunoaste necesitatile clientilor sai, motiv pentru care pune la dispozitie o multitudine de variante de usi sectionale, precum si pachete complete de servicii care includ proiectare, consultanta, montaj si intretinere.

Usi sectionale Gunther-Tore

Sistemele de usi sectionale Gunther-Tore au in componenta lor panouri de tip sadwich sau cu rame de aluminiu extrudat cu diverse vitrari, fabricate de insasi firma germana. In plus, Gunther-Tore este singurul furnizor din domeniu care ofera grosimea de 45mm ca produs standard. Sistemele de usi sectionale Gunther-Tore pot avea deschideri de pana la 15m si vitrari panoramice din sticla dubla cu campuri de pana la 3.9m deschidere.

Usi rulou Gunther-Tore

Gunther-Tore s-a bucurat de reusita inca de la inceperea activitatii in domeniu. La numai 3 ani dupa infiintare, firma germana se bucura de un succes impresionant: intra in Guiness Book of Records pentru cea mai mare usa de rulou fabricata vreodata: 28x25m. De atunci si pana in prezent, sistemele de usi rulou au fost inovate in permanenta, iar recordul nu a fost doborat nici pana astazi.

Modelele de usi rulou Gunther-Tore au indeplinit inca de la bun inceput exigentele si nevoile clientilor, indiferent ca vorbim despre design, nivel de securitate, dimensiuni neobisnuite, viteza de deschidere sau rezistenta crescuta la presiune de vant.

Gunther-Tore a transformat calitatea in traditie, devenind lider pe piata in domeniul sau. Daca vrei sa te bucuri de cea mai inalta calitate, la cele mai accesibile preturi, alege usi industriale Gunther-Tore!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea