Social

#catalog 2017 #catalog Brico Depot #brico depot

Brico Depot lanseaza Catalogul 2017, dedicat mesterilor si profesionistilor in bricolaj

Brico Depot lanseaza cea de-a doua editie a celui mai amplu catalog de pe piata de bricolaj din Romania, dedicat profesionistilor si amatorilor DYI. #Catalogul 2017 este o premiera la nivel national, reunind in paginile sale intreaga gama de produse aflate pe rafturile din depozite. 12.500 de produse esentiale – gradina, materiale de constructii, instalatii, renovare si amenajare.

Noul Catalog 2017 are un design atractiv, este realizat in format A4 atipic, si cuprinde 336 de pagini pentru care a fost utilizata hartie reciclabila.

Catalogul este structurat in 12 capitole, respectand principalele departamente din depozite: materiale de constructii, tamplarie, electrice, instalatii sanitare si incalzire/racire, baie, bucatarii, acoperire sol si pereti, vopsea, depozitare, feronerie, unelte, si ofera detalii complete clientilor, alaturi de sectiunile Brico sfat si Alege bine – ce ii ajuta in procesul selectiei si deciziei a produselor necesare.

Pentru prima data in Romania, Brico Depot introduce sectiunea de gradina, ce cuprinde solutii inovatoare outdoor, produse concepute pentru design-ul practic al spatiului exterior. Cele 30 de pagini dedicate reunesc piese de mobilier terasa, gratare, masini de tuns gazonul, sisteme de irigatii, unelte de gradinarit, panouri gard si porti.

Si in acest an endorserii Brico Depot sunt cei mai iubiti actori de stand-up comedy din Romania: Adrian Vancica si Mihai Bobonete.

Campania #Catalogul2017 se deruleaza in media traditionala - pe TV, radio si outdoor, cat si in new media - Facebook, Linkedin si Youtube.

Realizarea catalogului a implicat un efort coroborat al echipelor de marketing, comercial si operational, precum si monitorizarea continua a pietei, pentru a putea oferi anticipativ clientilor cele mai bune preturi. Lansarea Catalogului 2017 coincide cu introducerea departamentului de gradina in organigrama comerciala a Brico Depot.

Catalogul 2017 va fi disponibil incepand cu 22 aprilie in cele 15 magazine din tara. in plus, in perioada 22 aprilie - 1 iunie, in magazinele Brico Depot vor avea loc demonstratii si o serie de concursuri unde participantii au sansa sa castige vacante in Romania sau premii surpriza.

De asemenea, Catalogul 2017 poate fi consultat in format online pe site-ul www.bricodepot.ro, dar si pe aplicatia Brico Depot disponibila pe Android si IOS.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea