Showbiz

#elizabeth taylor #inmormantare #michael jackson #forest lawn

Elizabeth Taylor, inmormantata langa Michael Jackson

Elizabeth Taylor a fost inmormantata joi la cimitirul Forest Lawn din Glendale, Los Angeles.

Cimitirul Forest Lawn este locul unde au fost inhumate numeroase celebritati: Michael Jackson , Clark Gable , Jean Harlow, Walt Disney.

Funeraliile, care au durat circa o ora, au avut un caracter privat, la eveniment asistand doar membrii familiei, inclusiv nepotii actritei. 

Liz Taylor a fost inmormanta la scurt timp dupa deces, respectandu-se astfel traditia iudaica. Actrita s-a convertit la iudaism , in 1959, pe cand avea 27 de ani, pentu a se putea marita cu Mike Todd, cel de-al treilea sau sot.

Graham Jenkins, fratele lui Richard Burton, unul dintre fostii soti ai actritei, declarase ca ultima dorinta a lui Taylor, care nu a fost insa indeplinita, a fost ca trupul ei sa fie incinerat, iar cenusa sa fie dusa in Tara Galilor, tara natala a lui Burton.

Elizabeth Taylor s-a stins din viata, miercuri, la Los Angeles, la varsta de 79 de ani,  in urma unui infarct. Actrita suferea de aproape 10 de ani de probleme cardiace si pulmonare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea