Showbiz

#michael jackson #inmormantare #funeralii #familie #cimitir #forest lawn #california

Michael Jackson a fost inmormantat (VIDEO)

La 70 de zile dupa decesul sau, Michael Jackson a fost inmormantat la cimitirul Forest Lawn din California. La ceremonie au participat familia si prietenii apropiati ai megastarului.

Printre celebritatile care au fost prezente la inmormantarea lui Michael Jackson se numara Lisa Marie Prestley, Elizabeth Taylor, Barry Bonds, Chris Tucker, Diana Ross sau Macaulay Culkin.

Megastarul a fost inhumat intr-un costum de scena, a purtat peruca si a fost machiat ca si cum ar fi fost pregatit pentru un concert. In sicriu au fost asezate si scrisorile celor trei copii ai sai si celebrele manusi albe ale lui Michael Jackson.

Ceremonia de inmormantare a lui Michael Jackson a fost privata, iar publicul si presa nu au avut acces. Singurele imagini ale acestui eveniment au putut fi captate doar cu ajutorul camerelor amplasate in elicopterele care au survolat zona. Totusi, intreaga ceremonie a fost filmata si se presupune ca imagini din timpul inmormantarii vor figura fie in documentarul This Is It, fie in reality-show-ul despre fratii Jackson care va fi difuzat in curand de o televiziune americana.

Presa, care a fost tinuta la distanta, a avut o misiune destul de dificila de a repera locul de veci al megastarului. Familia acestuia a cumparat nu mai putin de 12 locuri de veci si nu se stie in care din ele a fost depus cantaretul.

Michael si-a gasit in sfarsit linistea, intr-un sicriu suflat cu aur, in valoare de 25.000 de dolari. Dupa 70 de zile de la moartea sa care a socat o lume intreaga, megastarul a fost inmormantat la cimitirul Forest Lawn din California.

Familia lui Michael Jackson a hotarat sa zideasca siciriul, pentru ca mormantul sa nu poata fi profanat. Zona in care este inmormantat cantaretul este privata, puternic securizata, accesul fiind restrictionat.

Michael Jackson a fost inmormantat la Holly Terrace Grand Mausoleum din parcul memorial Forest Lawn, alaturi de alte celebritati de la Hollywood precum Clark Gable, Humphrey Bogart, Walt Disney, Larry Stooge Fine, Jean Harlow, Nat King Cole sau Errol Flynn.

Concert in memoria lui Michael Jackson

Pe 26 septembrie, la Viena, va avea loc un concert in memoria lui Michael Jackson. Fratele megastarului, Jermaine Jackson , va anunta in curand vedetele care vor canta la acest eveniment.

Pe 8 septembrie, fratele megastarului va anunta intr-o conferinta de presa numele artistilor care ii vor aduce un tribut lui Michael Jackson. Evenimentul va avea loc la Palatul Schoenbrunn din Viena.

Celebritatile invitate la acest concert vor canta peste 15 melodii cunoscute ale lui Michael Jackson, pe o scena multimedia construita in forma unei coroane.

"La acest concert am invitat unii dintre cei mai aclamati artisti ai timpurilor noastre. Multi dintre ei deja au confirmat ca vor participa la acest concert in onoarea lui Michael", a declarat Jermaine Jackson.

Concertul tribut urma sa aiba loc pe 29 august, pe stadionul Wembley din Londra, insa Jermaine a decis ca acest eveniment sa aiba loc la Viena. El a declarat pe 7 august la emisiunea lui Larry King ca Michael era indragostit de acest oras.

"Lui Michael ii placeau la nebunie castelele. Asa ca ne-am hotarat sa facem aceasta ceremonie in fata unui castel", a mai declarat Jermaine.

Concertul organizat in memoria lui Michael Jackson va fi transmis live in toata lumea, si, potrivit fratelui sau, va fi si ceremonia prin care lumea intreaga isi va lua ramas bun de la regele muzicii pop, Michael Jackson.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea