Showbiz

#sergiu nicolaescu #elizabeth taylor #richard burton

Elizabeth Taylor ar fi putut juca in "Mihai Viteazul"

Regretata elizabeth taylor a incetat din viata miercuri, la 79 de ani. Actrita ar fi putut juca in filmul lui Sergiu Nicolaescu "Mihai Viteazul". Afla de ce nu s-a materializat planul.

Succesul international al filmului "Dacii" a trezit interesul studioului american Columbia Pictures. Americanii au vrut sa produca filmul "Mihai Viteazul" si sa asambleze o distributie internationala, in care ar fi fost inclusa si Elizabeth Taylor.

Potrivit afirmatiilor lui Sergiu Nicolaescu, studioul american planuia sa-i distribuie pe Elizabeth Taylor si Richard Burton in rolurile cuplului Bathory, pe Orson Welles ca imparatului Rudolf si pe Charlton Heston, in rolul domnitorului roman.

"Totul s-a spulberat insa cand insusi Nicolae Ceausescu a hotarat sa fie facut numai cu actori romani. Pentru rolul lui Mihai, au existat nu mai putin de 128 de variante, iar filmari au avut loc si in Cehoslovacia, si in Turcia. Am platit din bani personali deplasarea la Istanbul a unei echipe de 32 de oameni si patru cai", a explicat Sergiu Nicolaescu, citat de Click.ro.

 

Elizabeth Taylor a suferit la batranete

 

Debbie Reynolds , prietena buna cu Elizabeth Taylor, spune ca moartea actritei ar fi o "binecuvantare", deoarece Liz suferea de dureri foarte puternice in ultimii ani.

"Ma bucur ca nu mai sufera, pentru ca avea dureri mari. A fost o binecuvantare, intr-un fel. E in Rai acum si e fericita", a declarat Debbie Reynolds, citata de FemaleFirst.co.uk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea