Financiar

#kivi finance #consultanta #imm #finantare

Kiwi Finance a lansat servicii de consultanta pentru finantarile acordate IMM-urilor

KIWI Finance a introdus in portofoliul de servicii oferite doua departamente specializate in consultanta pentru finantarile acordate corporatiile si intreprinderile mici si mijlocii, si respectiv, . Diversificarea ofertei vine pe fondul oportunitatii oferite de piata, in contextul in care tot mai multe companii au inceput sa manifeste un interes crescut pentru obtinerea de imprumuturi, se arata in comunicatul brokerului de credite.

“Introducerea a doua noi servicii vine pe fondul unei cereri reale in piata din partea companiilor – corporatii sau IMM-uri, interesate sa acceseze finantari – prin , leasing, fonduri europene sau cofinantari . Dorim sa contribuim la asigurarea unui nivel de competivitate cat mai ridicat in randul companiilor si suntem convinsi ca sfaturile profesionistilor nostri vor contribui la indeplinirea acestui deziderat”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Conducerea departamentului specializat in oferirea de servicii de consultanta pentru companii este asigurata de  Anamaria Rotar si se va ocupa de furnizarea de atat pe termen scurt – , linii de finantare - cat si pe termen lung, sau finantarea de echipamente prin leasing sau credite bancare .

( citeste continuarea pe Newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea