Financiar

#am por #interventie #program #regional

AM POR a suspendat depunerea proiectelor pentru doua domenii majore de interventie

Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a suspendat incepand cu data de 30.04.2009, orele 12:00, se suspenda procesul de depunere a cererilor de finantare in cadrul domeniului Domeniul major de interventie 2.1 - "Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura", din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 in regiunea de dezvoltare Nord-Vest.

In data de 24.04.2009 AM POR a suspendat procesul de depunere a cererilor de finantare si in cadrul domeniului major de interventie 3.4 – „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”, in regiunea de dezvoltare Nord-Est.

Obiectivul general al POR consta in “sprijinirea si promovarea dezvoltarii locale durabile, atat din punct de vedere economic, cat si social, in regiunile Romaniei, prin imbunatatirea conditiilor de infrastructura si a mediului de afaceri, care sustin cresterea economica”.

Proiectele finantate prin POR urmaresc, printre altele:

* Imbunatatirea calitatii vietii si a infatisarii oraselor, precum si cresterea rolului lor in regiune;
* Imbunatatirea accesibilitatii regiunilor prin dezvoltarea retelelor de infrastructura - drumuri judetene si sosele de centura;
* Modernizarea serviciilor sociale: scoli, clinici, servicii de interventie in situatii de urgenta etc.;
* Cresterea investitiilor in afaceri, prin acordarea de sprijin microintreprinderilor, imbunatatirea retelei de utilitati si a infrastructurii de afaceri;
* Modernizarea si reabilitarea infrastructurii turistice existente.

( citeste continuarea pe Newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea