Stiri bizare

#sex #sex oral #academia de sex

A fost deschisa academia de sex. Iata unde se afla acesta si cat costa cursurile

Moldovencele au sansa de a demonstra cat de focoase sunt in pat, luand cursuri platite in cadrul unei acamedii deschise in capitala Moldovei. Scoala, condusa de o asociatie din Rusia, ofera cursuri intensive de specializare in arta sexului, inclusiv de sex oral.



Se pare ca micile perversiuni din dormitor devin o chestiune tratata cu deosebita importanta in Moldova, din moment ce 70% dintre participante platesc din economiile lor taxa de 63 de euro pentru o sesiune de cursuri, in timp ce restul de 30% sunt sustinute financiar de partenerii lor pentru a lua lectii. Cursurile particulare de sex se platesc cu 250 de euro, elevele beneficiind de avantajul intimitatii si al discretiei.



Academia "perversa" din Chisinau este frecventata de femei cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani. Stereotipurile sexuale din popor spun despre moldovence ca sunt focoase in pat, muntencele cu tendinta de a lua initiativa, banatencele se dovedesc timide, oltencele isi joaca pe degete partenerii, in timp ce ardelencele par sa nu fi starnit niciun mit sexual.

Sursa foto: metro.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea