Stiri bizare

#elefant #eliberare elefant #lacrimi elefant

50 de ani de sclavie. Un elefant a plans cand a fost eliberat. Imaginile sunt impresionante

Raju, un elefant din India tinut in captivitate timp de cinci decenii, batut si torturat zilnic, a lacrimat de fericire atunci cand salvatorii sai l-au eliberat din lanturi.

Membrii organizatiei Wildlife SOS au calatorit pana in India, in Uttar Pradesh, pentru a elibera animalul. Raju are aproximativ 50 de ani si a fost capturat de mic, apoi vandut si fortat sa munceasca.

Animalul a fost abuzat si torturat zeci de ani, ranit pana la sange din cauza lanturilor cu care a fost legat si a supravietuit doar din mila turistilor care ii ofereau stapanului cateva monede pentru a-l atinge sau pentru a se plimba pe spinarea lui. In lipsa mancarii, Raju a fost nevoit sa se hraneasca doar cu plastic si hartie.

Tinerii din asociatia britanica l-au gasit in intuneric, flamand si cu picioarele pline de rani. Echipa a fost impresionata sa vada lacrimi curgand pe chipul elefantului in timp ce pachidermul era eliberat. "Toti aveam lacrimi in ochi atunci cand ultimul lant a fost inlaturat si Raju era, in sfarsit, liber", a declarat Kartick Satyanarayan, fondatorul Wildlife SOS.

Elefantul a fost transportat intr-o rezervatie din Mathura.

Iata imaginile impresionante surprinse in momentul eliberarii animalului:

Surse foto: huffingtonpost.com, nydailynews.com, mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea