Stiinta & Tehnologie

#masini rulate #toyota auris #toyota #masini

Toyota Auris, cea mai cautata masina de familie din gama Toyota

Toyota Auris este un model care te cucereste inca de la prima vedere. Avand un pret accesibil si fiind ieftina de intretinut, este o masina practica si fiabila.

 

In plus, constructia solida o situeaza printre modelele Toyota auto rulate preferate de cei care isi cauta o masina de familie pe care se pot baza.

Oferta de Toyota auto rulate include Auris pe benzina sau hibrid

Finalizat in 2006, modelul Auris a trecut deja prin 5 generatii si a fost un competitor puternic pentru VW Golf, Renaul Megane si Ford Focus. Auris a luat nastere ca un inlocuitor al modelului Corolla Hatchback. Deoarece momentul lansarii s-a suprapus cu anuntul facut de Honda referitor la noul model Civic, Toyota a iesit oficial pe piata cu Auris in 2007.

In 2010, Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noul model destinat pietei europene. Avand un facelift actualizat, Auris a surprins cu farurile si stopurile reproiectate, capota si grila din fata restilizate, iar barele de protectie din fata si spate erau cu totul noi. La interior a fost crescuta calitatea materialelor si finisajelor. Disponibil in 3 variante benzina si 3 variante diesel, Auris se bucura de tehnologia Toyota Optimal Drive care ofera un consum economic de carburant. O versiune hibrid HDS se alatura lansarii Toyota 2010, fiind primul vehicul din segmentul C complet hibrid din lume.

In 2013 are loc lansarea unei noi generatii de Auris. Cu un look mai ascutit si design agresiv, masina are un aspect mult mai sportiv decat este cu adevarat. Farurile inclinate, jantele din otel sau aliaj, gurile de aerisire de pe lateralele barei de protectie, o fac sa arate mult mai actual decat vechiul model. Dupa toate aceste schimbari, Auris chiar a fost criticata ca are un aspect prea indraznet in segmentul C.

2017 vine cu imbunatatiri majore in ceea ce priveste echipamentele de siguranta si sistemele de propulsie. Din punct de vedere vizual, cea mai mare imbunatatire se distinge in fata, unde bara de protectie a fost complet reproiectata. Mai multe componente au fost introduse pentru limitarea zgomotului si a vibratiilor in timpul mersului.

In 2018 a fost lansata a 3a generatie de Auris, marea noutate fiind reprezentata de motorul hibrid de 2 l. Acesta s-a dovedit a fi inceputul strategiei hibride dezvoltate de Toyota. Noul model este cu 1 cm mai scurt decat cel anterior si este ansamblat pe noua platforma globala TNGA, care va fi implementata pe toate masinile fabrica de Toyota incepand din acel moment.

Oferta de Toyota auto rulate nu a fost niciodata mai bogata decat in prezent. Atat in ceea ce priveste varietatea de modele cat si optiunile de motorizare. Varianta diesel este recomandata celor care parcurg multi kilometri pe autostrada, la viteze mari constante. Variantele cu motoare pe benzina sunt destinate pentru drumurile cu precadere in oras, pe distante relativ mici si cu viteze variabile. Cutia de viteze automata este extrem de apreciata avand o cursa usoara si fiind usor de folosit.

Achizitia perfecta pentru familia ta

Varianta de baza pentru Auris include climatizare, oglinzi incalzite si geamuri electrice in fata. Jantele de 16 inchi, ecranul tactil, conectivitatea Bluetooth, camera de parcare sunt doar cateva dintre optiunile pe care veti fi surprinsi sa le regasiti pe masinile Toyota disponibile.

Daca va doriti o masina accesibila si de incredere, cu un consum redus si destul de spatioasa pentru vacante cu familia, atunci cu siguranta va trebui sa luati in considerare un Auris.

In varianta sport, modelul vine cu jante de 17 inchi, scaune sport, suspensii bine echilibrate si un numar de airbag-uri impresionant.

Intreaga gama de Toyota auto rulate de pe site-ul celor de la Auto Leasing se prezinta in cele mai bune conditii, toate masinile fiind sigure si in perfecta stare de functionare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea