Stiinta & Tehnologie

Sandero si Nokia egal 20.500 euro

Constructorul fracez Renault a largit gama modelului Sandero in Brazilia, introducand pe piata o noua serie, in parteneriat cu brandul de telefonie mobila Nokia.

Aceasta versiune a hatchback -ului este primul autoturism din segmentul lui care vine echipat cu un GPS de serie. Editia speciala a masinii este botezata Sandero Nokia si vine echipata cu sistem GPS, telefon mobil Nokia N95 cu MP3, sistem bluetooth si camera foto integrata de 5 megapixeli .
 
Hatch-ul are ABS, aer conditionat si un pachet Sport. Pretul pentru un asemenea exemplar porneste insa de la 17.000 euro si poate ajunge chiar pana la 20.500 euro. Achizitionarea unui asemenea autoturism ar putea fi o adevarata afacere pentru locuitorii Braziliei, daca ne gandim ca, inainte de a fi dotat cu noul sistem si cu toate gaget-urile, un Sandero cu acelasi nivel de echipare costa numai 16.400 euro.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea